Футбольний турнір молодіжних команд “Променя”

В селі Гончарівка на стадіоні “Горизонт” 29.06.24р. пройшов футбольний турнір молодіжних команд “Променя ” приурочений до Дня Конституції України та Дня молоді! У турнірі взяли участь три команди: “Промінь” с. Гончарівка, “Сокіл” с. Острівчик Пильний, “Буг” с. Білий Камінь/Скварява.

Перемогу виборола команда “Сокіл”!
Також на стадіоні проходили футбольні конкурси для всіх бажаючих.

Отож : в конкурсі “Жонглювання футбольним м’ячем” переміг Вельган Олексій команда Сокіл, в конкурсі “футбольний віртуоз “переміг Король Віталій команда Буг, в конкурсі “удар по м’ячу на влучність” переміг Баландюк Ілля команда Промінь!

Всі учасники та переможці нагороджені пам’ятними медалями та статуетками, активні учасники конкурсів – грамотами. Приємно відзначити, що в складі команди Сокіл брала активну участь ( навіть забила гол з пенальті) дівчина Стецишин Софія.

Організатором даного заходу виступили головний тренер команди Промінь Доліновський Олег та президент ФК Промінь Боцьків Павло! Дякуємо ЗСУ за можливість провести даний захід.

Малий кубок весни їде в Андріївку

У фінальному матчі Весняного малого кубка, який проходив на стадіоні «Сокіл» у Золочеві, зійшлись команди «Сокіл» (Андріївка) та «Кристал» (Ясенівці).

В основний час гра завершилася з рахунком 2-2.

У серії пенальті кращими були гравці ФК “Сокіл” (Андріївка), які перемогли з рахунком 5:4.

Кращим гравцем матчу став Гірняк Остап (ФК “Сокіл”).

Читати далі

Фінальний поєдинок Кубка весни (доповнено)

Вчора, на стадіоні “Сокіл” міста Золочів, відбувся фінальний поєдинок Кубка “весни” Золочівського району. Зустрічались команди “Говерла” (с. Вороняки) та ФК “Утішків”.

Перемогу святкували футболісти “Говерли” з рахунком 4:0.

Голи: Брух Сергій, 45, 85, Гавур Тарас, 39, Пастушок Дмитро, 65 хв. 

Кращим гравцем матчу став Савчук Тарас (ФК “Говерла).

Арбітри: Мисак Тарас

Асистенти арбітра: Мисак Петро, Процик Василь (усі з Ясенівців)

Вітаємо команду “Говерла” зі здобуттям ще одного трофею!

 

 

Вітаємо Вас з Великоднем!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня!

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчається славою. Здоров’я, миру, поміркованості Вам і Вашим родинам у поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка Вас зігріває і навчає щастя. Воскресіння – це торжество справедливості та перемоги добра над злом, це утвердження віри й надії у серці кожного.

Кубок Кубків у ФК “Говерла”

Сьогодні, на стадіоні радіозаводу міста Золочів, відбувся фінальний поєдинок Кубка Кубків Золочівського району, який, розігрується між володарями кубків минулого сезону.

У фіналі зустрілись ФК “Надія” (с. Сновичі) – ФК “Говерла” (с. Вороняки).

Рахунок гри 1:0 на користь колективу з Вороняк. Голом відзначився Гайковий Володимир.